The Single Best Strategy To Use For קידום אתרים בגוגל



הערה – ככל שהאתר מכיל יותר דפים, כל הסיכוי שלא נקבל תוצאות מדויקות מהבדיקה הזו. למרות זאת, מדובר באינדיקציה פשוטה וטובה מספיק על מנת לקבל מושג ראשוני.

בתצורת עבודה זאת, דווקא נרצה שמנוע החיפוש יאנדקס את כל גירסאות העמודים ויגיש ללקוח את הגרסה המתאימה עבורו ביותר.

איך להיכנס לתחום הקידום בגוגל? בעלי עסקים רבים מחפשים איך לקדם את האתר בגוגל, או באופן כללי, דרכים לשווק את האתר ואת העסק שלהם במינימום הוצאות, במיוחד בעלי עסקים חדשים שעדין לא במצב שיכולים להשקיע כספים בשיווק.

כאשר מדברים על איך לקדם אתר בגוגל בחינם בלי מקדמים – צריך לדעת שיש גם את עניין הקישורים, שאותם די קשה ומעייף להשיג בלי מקדמי אתרים.

עוד על הרכב הקישורים וטקסט העוגן המומלץ תוכלו לקרוא כאן.

כן! הקורס הוא לגמרי בחינם ומכיל עשרות תתי מדריכים מחולקים למתחילים ולמתקדמים.

חשוב לתאם עם הלקוח ציפיות כך שלא תהיה בעיה לשים את שמו ותמונה שלו מעל לשמו (זה לא באמת אמור לשנות משהו שכותבת תוכן בפועל כתבה את המאמר, מה שחשוב זה שהלקוח יהיה "חתום" על אותו מאמר (אני תמיד גם מאפשר ללקוחות לבצע שינויים במאמר כך של תהיה להם בעיה להיות חתומים עליו), והכי read more חשוב -שגוגל יזהה שיש אבא ואמא לאותו עמוד, שמישהו "לקח אחריות" על התוכן שבו.

תכבדו את עצמכם ואת הלקוחות שלכם ותרכשו אותו, כמה שיעלה – יעלה, לפחות מדריך קידום אתרים קיבלתם בחינם.

בתור צעיר עם חלום ללמוד איך להקים עסק ולהפוך חלומות למציאות - הייתה לי את ההזדמנות ללמוד מקרוב, איך עושים את זה ברמה הגבוהה ביותר.

לכן, במידה ומקדם האתרים מזהה בשלב האופטימיזציה שההיררכיה באתר מקשה על ניהול שוטף של קידום האתר (למשל, קיימים עמודים רב נושאיים שקשה לדרג עליהם ביטויי מפתח פופולריים), הרי שאחת מן הפעולות שהוא יכול לנקוט (בזהירות, כמובן) היא עדכון ויצירה מחדש של ההיררכיה באתר.

לצד התוכן והקישורים, אלמנט חשוב נוסף הוא ביצוע אופטימיזציה מתמשכת של רכיבים שונים באתר, על מנת להתאים אותם למנוע החיפוש ולגולשים עצמם.

כותרת טובה המוצגת במנוע החיפוש יכולה לגרום לאחוזי הקלקה גדולים יותר, להזרמת תנועה רבה יותר של גולשים ממנוע החיפוש, ואף להשפיע על המיקום של העמוד בדף תוצאות החיפוש.

מדוע המושג הזה קשור בקידום אורגני של אתרים? משום ששיעור ההקלקה של גולשים הוא, ככל הנראה, גם פרמטר של מנועי החיפוש בדירוג של אתרים בדף תוצאות החיפוש. חשבו על זה: אם לגולשים מוצגת תוצאת חיפוש במנוע החיפוש עבור שאילתא שביצעו ורבים מהם בוחרים שלא ללחוץ עליה, יכול מנוע החיפוש לחשוב שהיא אינה נותנת מענה לצרכים של הגולש, ואז לדרג אותה במקום נמוך יותר במורד תוצאות החיפוש.

אולם, האתגר האמיתי של מנוע החיפוש הוא להחליט באיזה סדר להציג את תוצאות החיפוש שכבר קיימות באינדקס לגולשים השונים. כיצד יודע, אם כן, מנוע החיפוש איזו מתוצאות החיפוש היא רלוונטית לשאילתא שביצע הגולש?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *